Торт

Оддий апельсинли торт

Главная страница » Оддий апельсинли торт

Апельсинли торт

Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Загрузка...
Тортлар Марказий Осиё
Автор блюда: Gotovim.uz Обслуживает: 4-5

Ингредиенты блюда

  • Масаллиқлар:
  • 8 дона тухум,
  • 8 ош қошиқ пўстлоғи олинган ва туйилган бодом,
  • 1 ош қошиқ қотирма нон,
  • 8 ош қошиқ шакар
  • Krem tayyorlash:
  • 4 дона тухум сариғи,
  • 5 ош қошиқ шакар,
  • 5 ош қошиқ сут,
  • 1 дона апелвсин,
  • 180 гр ёғ,
  • 0,1 ванилин,
  • 175 гр сметана.
  • Безатиш учун
  • 1-2 дона апелсин

Пошаговая инструкция приготовления

Тайёрланиш усули:

1

8 дона тухум сариғи билан 8 ош қошиқ шакар 20 дақиқа даво а аралаштирилади, тайёр бўлганидан сўнг у а апелъсин цедраси ва шарбатини қўшилади.

2

Тайёр бўлган масаллиқ, ёғ суртилган ва ун сепилган 2 дона бир хил шаклга солиб пиширилади.

Кремнинг тайёрланиши:

3

Тухум сариғи, шакар, сут, 1 дона апелъсин шарбати ва ванилинни, қуюқ ҳолга келмагунича қайнатилади. Тайёр бўлганидан сўнг оловдан юлиб бир бўлак ёғ солинади ва яна аралаштирилади.

4

Крем тортнинг бир палласи устига суртилиб, иккинчисининг устига ёпилади.

5

Устидан яна крем суртиб, сметана, шакар ва апелъсин бўлаклари билан кўпиртирилган билан безатилади.

Вам также может понравиться

Без комментариев

Оставьте ответ