Торт

Оширма хамирдан тайёрлар шафтолили торт

Оширма ҳамирдан шафтолили торт

Звёзд: 1Звёзд: 2Звёзд: 3Звёзд: 4Звёзд: 5 (1 оценок, среднее: 4,00 из 5)
Загрузка...
Марказий Осиё
Автор блюда: Gotovim Обслуживает: 4-5

Ингредиенты блюда

  • Масаллиқлар:
  • 30 гр ун,
  • 2002р сарёғ,
  • 130 грм шакар кукуни,
  • 3 дона тухум
  • Сариғи ва бир дона лимон.
  • Крем:
  • 4 дона тухум оқи,
  • 4 ош қошиқ
  • Шафтоли мураббо,
  • 4 ош қошиқ
  • Шакар кукуни

Пошаговая инструкция приготовления

1

Тайёрланиш усули:

2

Эланган унни ёғ билан аралаштириб, устига шакар, тухум сариғи, туйилган лимон цедраси қўшилади; хамирни яхшилаб аралаштириб 1 дақиқага салқин жойга қўйилади.

3

Сўнг хамирни 5, қисмга бўлиб, ҳар бирини алоҳида торт учун мўлжалланган шаклда пишириб олинади.

4

Тайёр бўлган торт қисмларини устига крем суртиб, ҳар бирини бир-бирини устига қўйиб чиқилади.

5

Тортнинг устига крем суртилиб, янги ёки консерваланган шафтолилар билан безатилади.

6

Тайёр бўлган тортни бир суткага салқин жойга қуйилади.

Вам также может понравиться

Без комментариев

Оставьте ответ